Úvod » BBQ omáčky » Na Masínko - marináda s chilli


        

Na Masínko - marináda s chilli

skladem

 

Dostupnost: 0 dní
Číslo produktu: DS81071333
naše cena bez DPH : 86 Kč
naše cena s DPH (15 %):
99 Kč

do košíku:
  ks  
Na Masínko - marináda s chilli Tekutý kořenící přípravek na maso.  Složení: řepkový olej, himalájská sůl (17 %), vinný ocet, paprika sladká uzená, třtinový cukr, cibule, sójová omáčka, česnek, Bhut Jolokia (2 %), směs bylin, pepř černý drcený. Hmotnost obsahu 180 g. Pálivé. Nevhodné pro děti. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0-22 ° C. Po otevření skladujte v chladničce do 10 ° C a spotřebujte do 14 dnů. Výrobce: Jiří Kosina, O. Číly 1547, 509 01 Nová Paka, Česká republka. Před použitím promíchejte!     K marinádě na maso jsme se vrátili po několika letech zpět, kdy jsme Vám mohli tento produkt již nabídnout. Tato verze je ovšem o něco vymazlenější a chutnější. Trvalo to skoro tři roky než jsme se odvážili tento produkt oprášit a znovu ho vyzkoušet. Už mu snad nic nechybí, byla přidána špetka chilli navíc, aby naložené maso mělo pořádné grády, i pro silnější ořezávátka.    K čemu se marináda hodí a jaké je její využití: jak už z názvu napovídá slouží pro naložení masa, ale jakého? Nejlepší maso pro tuto marinádu je pořádný flák prorostlé krkovice. Vepřová pečeně, ale ta už je moc libová, tak to nepřežeňte s tepelnou úpravou jinak budete mít maso jako podrážku nebo vysušené. Pro labužníky můžeme doporučit i vepřovou panenku. Další vhodným druhem pro naložení je maso kuřecí. Hodí se všechny části, kuřecí prsní řízky, kuřecí stehenní řízky bez kosti (jsou křehčí), kuřecí čtvrtky, kuřecí stehna, kuřecí paličky a kuřecí křídla na oblíznutí.    Použití marinády na maso: maso omyjeme, očistíme, osušíme potravinářkou utěrkou a předem rozmíchanou marinádou potřeme. 1 - 2 čajové lžičky (můžou být i vrchovaté) na plátek masa by mohla stačit. Poté marinádu do masa pořádně vmasírujeme, aby se pokryla co největší plocha masa. U vepřového masa necháme 24 hodin marinovat, můžeme ovšem i déle. Maso tak bude křehčí a jemnější, bude se vám rozplývat na jazyku jako máslo. Kuřecí maso stačí naložit 12 hodin před grilovaným, smažením. Při smažení v uzavřeném prostoru doporučujeme pustit odsavač vzduchu nebo použití plynové masky :)Přejeme dobrou chuť a pokud se chcete pochlubit jak vám marináda chutnala, pošlete fotografii grilované flákoty na náš facebook nebo instagram.   Hmotnost balení: 180 g Recenze zasílejte na adresu obchod@seminka-chilli.cz Recenze od zákazníků  .

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

MTAxZDg1