Základem hotových omáček jsou vysoce kvalitní suroviny. Díky tradici a kvalitním surovinám jsou omáčky a ragú na italských stolech skutečnou specialitou.Vyvážené a chutné recepty jsou vytvořené tak, aby uspokojily každou chuť, vždy podle italské tradice. Výborně se hodí k přípravě jakýchkoli těstovin nebo jako předkrm či občerstvení.
Kvalita, chuť a gastronomická tradice je na stole zaručena vynikajícími surovinami, které jsou šikovně vybrané, aby znovu objevily chutě minulých let. Barvy Středomoří a vůně Itálie na váš stůl. U omáček a ragú se rychlý a dobrý pokrm stávají synonymem.
Pikantní rajčatová omáčka
Její výrazná chuť, pikantní v tom správném poměru, bude ideálním společníkem pro vaše menu. Tip na servírování: Omáčku přidejte do těstovin.
Složení: Rajčatová dužina 83%, zahuštěný rajčatový protlak, extra panenský olivový olej, cukr, sůl, chilli paprička 0,2%, bazalka, česnek. Může obsahovat celer. Původ rajčat: Itálie.
Energetická hodnota kJ/kcal 262/63; tuky 3,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g; sacharidy 5,8 g, z toho cukr 5,0 g; bílkoviny 1,6 g; sůl 1,1 g.